Facebook Twitter Gplus YouTube Google Maps E-mail RSS
Horari: dilluns a dissabte de 9 a 20 h - diumenge i festius de 9 a 14 h - Tel. +34 935 55 12 43
magnify
Home General Temps de fruiters, rosers i bulboses!
formats

Temps de fruiters, rosers i bulboses!

Published on 13/01/2013 by in General
Fruiters

Sel·lecció d’arbrers fruiters

Bon moment per plantar els fruiters: l’hivern és la millor época per plantar els arbres fruiters perque és quan estan inactius.

També és un bon moment per la poda d’hivern. Aquesta poda afavoreix el bon repartiment de les branques a fi que la saba quedi ben repartida i facilitar una bona aireació que alhora implica una bona floració i fructificació…és a dir afavorir que el sol arribi a totes les flors i fruites més endavant.

Recomanem fer un tractament amb oli insecticida i amb coure per fer una bona neteja de larves o ous d’insectes que encara estiguin a l’arbre….d’aquesta manera evitarem que quan vingui el bon temps i l’arbre  fruiter comenci a brotar tingui algun atac de plaga.

Roser Meilland

Rosers perfumats Meilland

Els rosers: Els rosers són una de les plantes més populars dins els nostres jardins i terrasses, i també una de les clàssiques dins l’apartat de flor tallada.

L’hivern també és una bona época per fer la poda més forta.  La finalitat de la poda és molt similar a la dels fruiters, rejovenir la planta, equilibrar la saba (que les branques quedin ben repartides), i estètica (que desprès de la poda i posterior brotada la planta tingui una forma correcte).

Quan comença el bon temps els rosers agafen sovint oïdi (fong), és un tel blanc que es posa sobre les fulles i les seca totalment, una malura que pot arribar a secar tota la planta. Cal tractar-la amb un fungicida per oïdi.

Existeixen moltes varietats de rosers, al Garden des de ja fan uns quants anys portem varietats perfumades, com les de la foto, son rosers Meilland, i també les varietats de tota la vida de rosers Dot.

Bulboses

Narcis “tete a tete”

Les Bulboses de primavera (narcisos, jacints, muscaris……) ja comencen a aparèixer pel nostre Garden….. a la natura encara trigaran uns mesos a sortir, són bulboses de primavera. Els primers a sortir son els crocus, després els narcisos i muscaris i més tard les tulipes. Et recomanem que si plantes bulboses tinguis en compte el moment de floració i els combinis, d’aquesta manera tindràs bulbs florits durant més temps.

Abrigueu-vos!!

Garden Arenas

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments